image
Sursa foto: captură video

Un nou dosar pe numele lui Gheorghe Petic, al unsprezecelea: „Ajung în Cartea Recordurilor; Ura, tovarăși!”

Gheorghe Petic informează că pe numele său a fost deschis încă un dosar penal, al unsprezecelea la număr. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

„Felicitați-mă. Am aflat cu mare ,,bucurie” că mai am deschis un dosar penal cu frumosul număr 20194201389. Al 11-lea la număr. Eu cred că cu așa tempou ajung indubitabil în cartea recordurillor. Ура таварищи!!!”, a scris pe Facebook Gheorghe Petic.

Amintim că pe data de 20 martie Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie, cu executarea pedepsei într-un penitenciar de timp semi-închis și trebuia să achite o amendă de 30.000 de lei.

Ulterior, pe data de 19 iulie acesta a fost eliberat, iar pe data de 3 decembrie dosarul a fost trimis la rejudecare, ședința preliminară a fost amânată din motiv că actualul avocat a lui Petic a solicitat timp pentru a face cunoștință cu dosarul acestuia.

Precizăm că Gheorghe Petic, ofițerul în rezervă, a făcut anterior, mai multe dezvăluiri despre contrabanda cu țigări în care ar implicați mai mulți funcționari de rang înalt.

Gheorghe Petic a fost reținut pe data de 12 octombrie 2018, în centrul orașului Ungheni, fiind învinuit de viol.

Petic a menționat de nenumărate ori că acest dosar este unul politic, făcut la comandă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: