image
Sursa foto: Profimedia

50 de pariuri! Sancțiunea lui Sandro Tonali s-ar putea prelungi. Ce a descoperit Federația

În luna octombrie a anului 2023, Sandro Tonali (23 de ani) a primit o suspendare de 10 luni pentru că a pariat ilegal în mai multe rânduri pe meciuri de fotbal, inclusiv pe cele ale fostei sale echipe AC Milan.

Newcastle l-a transferat pe Sandro Tonali în vara anului 2023 de la AC Milan, în schimbul a 70 de milioane de euro. Mijlocașul a recunoscut că a pariat pe meciurile ”Diavolilor” și ale Bresciei.

”Cazul Tonali” are parte de un nou episod. Jucătorul italian de la Newcastle se confruntă cu o nouă acuzație din partea FA (Federația Engleză). Jucătorul italian ar fi pariat de 50 de ori între 12 august și 12 octombrie 2023.

La câteva zile după acea dată a apărut vestea că este investigat de justiția italiană.

Această situație ar putea genera o sancțiune și mai importantă. Actualul său club a emis un comunicat în care spune că va coopera, după caz, ​​în noile investigații ale oficialilor englezi.

Mijlocașul, care și-a recunoscut dependența de jocuri de noroc, ar fi pariat din nou din august până în octombrie, cânde era deja jucătorul lui Newcastle, ceea ce i-ar putea face și mai lungă sancțiunea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: