image
Sursa foto: Getty Images

Tottenham s-a interesat de un star de la Real, pentru care Florentino Perez a refuzat o ofertă de 180 de milioane €

Tottenham trece printr-un moment fast în acest sezon. Echipa londoneză s-a calificat în finala Ligii Campionilor, acolo unde o va înfrunta pe Liverpool, pe 1 iunie.

Cei de la Chiringuito TV au aflat că Tottenham caută să se întărească și pentru sezonul viitor. Conform sursei mai sus citate, londonezii s-a interesat de posibilitatea ca să îl cumpere pe Marco Asensio de la Real Madrid. Răspunsul madrilenilor a fost unul ferm: Asensio poate pleca doar dacă i se achită clauza de reziliere de 700 de milioane de euro.

Real Madrid a avut o ofertă de 180 de milioane de euro pentru Marco Asensio. Anunțul a fost făcut chiar de agentul jucătorului, care a dezvăluit și faptul că Florentino Perez nu a luat în calcul despărțirea de internaționalul spaniol.

”În ultimul an, au fost oferte de 150 de milioane și de 180 de milioane de euro, dar Real Madrid nu a vrut să le accepte. Întotdeauna a existat interes pentru Marco din partea cluburilor mari, care au vrut să știe dacă și-ar dori să plece”, a spus Horacio Gaggioli pentru ESPN.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: