image
Sursa foto: Epoch Times

Alexandru Slusari îndeamnă oameni să iasă mâine la protest: „Degrabă o să ne fie furat și statul de cetățean”

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a venit cu un apel către toți cetățenii, îndemnându-i să iasă mâine la protestul din centrul capitalei, de la ora 14:00.

Alexandru Slusari spune că acum a venit momentul când nu trebuie să mai stăm acasă și să ieșim în stradă pentru a ne apăra votul.

Vedeți mai jos mesajul vicepreședintelui Platformei DA:

Cetățeni, vă îndemn să ieși la protest nu pentru Andrei Năstase, nu pentru lupta care durează mai bine de șase ani, nu pentru nopțile albe pe care le-a avut sau pentru împușcăturile de lângă casa lui. Nu pentru familia lui pe care o vede în ultimul timp foarte rar, nu pentru copii lui care cresc fără atenția de tată.

Noi trebuie să ieșim în stradă pentru că degrabă o să ne pierdem statul de cetățeni. Mai întâi ne-au furat în proporții deosebit de mari. După, am fost impuși să plătim în locul celor care au furat, dar vor plăti și nepoții noștri. După ce am vrut să înlăturăm hoții prin alegeri, ne-au furat și acest drept.

Ce este mai departe? Să așteptăm să fie luate afacerile oamenilor în mod deschis? Să aștept ca toți să nu se simtă în siguranță acasă? Să fim reținuți chiar în stradă și să fim aruncați în închisoare pentru o glumă despre Plahotniuc? Să așteptăm să plece și ultimii oameni?

Noi trebuie să protestăm acum, pentru ca peste câteva luni să nu devenim robi! Ne vedem mâine, la 14:00, în fața Primăriei Chișinău!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: