image
Sursa foto: Getty Images

S-a dus după Ronaldo în Rusia pentru a da lovitura anului: AS anunţă că transferul e iminent

Cristiano Ronaldo păstrează în continuare misterul asupra situaţiei sale de la Real Madrid. Aflat cu naţionala Portugaliei la Cupa Mondială din Rusia, starul nu vrea să spună nimic despre echipa de club şi viitorul său. De fapt, după finala UEFA Champions League, 3-1 cu Liverpool, Cristiano a dat de înţeles că va pleca de pe Bernabeu, dar de atunci a preferat să păstreze tăcerea.

Jurnaliştii de la AS scriu azi că preşedintele celor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, s-a dus în Rusia, unde va urmări în această seară partida dintre Portugalia şi Spania. Sursa citată menţionează că motivul prezenţei oficialului campioanei Franţei la această partidă este "acela de a intensifica eforturile de a-l transfera pe Ronaldo de la Real."

AS scrie că evenimentele din ultimele ore favorizează super transferul lui Ronaldo în Franţa. UEFA nu a sancţionat-o pe PSG pentru încălcarea fair-play-ului financiar, deci campioana din Hexagon are "verde" să-l transfere pe starul portughez.

În acest scenariu, peşedintele Nasser Al-Khelaifi va fi prezent în zona VIP a stadionului din Sochi, unde scopul este clar: o discuţie finală cu Cristiano Ronaldo. "Operaţiunea celor de la PSG nu este simplă. Sunt mai multe puncte-cheie, iar principalul este dacă Real va dori să-l includă şi pe Neymar în negocierile privind transferul lui Ronaldo la PSG. Asta deşi cei apropiaţi lui Neymar au spus că brazilianul va mai sta un an la PSG", mai scriu cei de la AS.

Transferul lui Cristiano este un plan pe care PSG îl pune la punct de mai mult timp, iar azi va avea loc discuţia decisivă cu fotbalistul. Situaţia portughezului s-a schimbat în ultimele ore, iar jucătorul pare mai decis ca niciodată să plece de la Real. Asta după ce a devenit al patrulea cel mai bine plătit fotbalist din lume, după Neymar, Messi şi Griezmann, care tocmai a primit o mărire salarială consistentă de la Atletico.

Acum, PSG va plusa şi va accelera negocierile pentru ceea ce ar putea fi, fără doar şi poate, mutarea anului 2018 în fotbal. Francezii au însă şi concurenţă. Cei de la AS mai scriu că şi Manchester United este o variantă pentru Ronaldo. "Dacă va exista şi cea mai mică şansă, Mourinho va încerca", scriu spaniolii.

Astfel, viitorul lui Ronaldo va fi decis în scurt timp, însă în condiţiile în care nu va primi salariul cerut - 50 de milioane de euro pe sezon - este greu de crezut că fotbalistul de 33 de ani va continua pe Bernabeu. Plecarea lui de la Real este iminentă, mai scriu spaniolii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: