image
Sursa foto: Getty Images

”Bătaie” pentru tricoul semnat de Lionel Messi, în cadrul unei licitații caritabile. Câți bani s-au obținut

Un tricou cu autograf al atacantului argentinian Lionel Messi (35 de ani), care a fost oferit actriţei şi prezentatoarei de televiziune Mirtha Legrand, la o lună şi jumătate după câştigarea titlului mondial în Qatar, a strâns 11 milioane de pesos (59.000 de dolari), marţi seara, la o gală caritabilă în favoarea unui spital de copii din Argentina, informează agenţia EFE.

Licitaţia, care a pornit de la preţul de 2.700 dolari, a avut loc în cadrul Galei Solidarităţii FUNDAMI în beneficiul spitalului de copii ”Victorio Tetamanti”, din oraşul Mar del Plata, situat la 400 km de capitala Buenos Aires.

Iniţiativa i-a aparţinut fostei actriţe Mirtha Legrand, în vârstă de 95 de ani, preşedinta de onoare a fundaţiei, care a primit tricoul de la mama lui Messi, Celia Cuccittini, o admiratoare a divei argentiniene.

Lionel Messi, căpitanul naționalei Argentinei, a afirmat că şi-ar fi dorit să primească trofeul Cupei Mondiale din mâinile ilustrului său predecesor Diego Maradona, decedat în noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani.

”M-aş fi bucurat ca Diego să-mi înmâneze Cupa, ca el să vadă măcar Argentina campioană. Iubea atât de mult naționala! De acolo, de sus, mi-a dat putere, la fel ca mulţi oameni care mă iubesc”, a declarat Messi, pentru postul de radio Urbana Play FM, din Buenos Aires.

”Am câştigat Cupa Mondială după atât de multă suferinţă şi finale pierdute. Dumnezeu o păstrase pentru mine”, a continuat atacantul lui Paris Saint-Germain.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: