image
Sursa foto: Getty Images

Vândut pe un preţ de nimic: Cavani poate ajunge din iarnă la altă mare echipă, iar suma e neaşteptat de mică

Edison Cavani este aproape de un transfer, în iarnă, la Atletico Madrid. Dacă mutarea se va realiza, sunt şanse mari ca ulterior, probabil în vară, Griezmann să ajungă la Paris, urmând a face un trio de vis cu Neymar şi Mbappe.

Le10Sport anunţă că PSG şi Atletico Madrid sunt aproape să bată palma pentru transferul lui Cavani la echipa din capitala Spaniei.

"Matadorul" are 31 de ani, iar contractul său cu PSG expiră în 2020, însă vârsta nu e considerată un impediment de către Simeone, care a fost întotdeauna un fan al uruguayanului: a încercat şi în trecut să îl transfere, însă preţul exorbitant cerut de parizieni a împiedicat afacerea.

De data aceasta, "Cholo" e convins că poate profita de neînţelegerile din vestiarul lui PSG şi de faptul că Edinson Cavani a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu francezii.

Preţul pe care se va face afacerea e unul mai degrabă modest, având în vedere valoarea incontestabilă a sud-americanului şi faptul că în ultimii ani s-au plătit sume exorbitante pe fotbalişti care încă nu confirmaseră. Este vorba de 45 de milioane de euro, suma având cu siguranţă legătură şi cu faptul că "Matadorul" va împlini 32 de ani în februarie.

Această posibilă mutare alimentează şi mai mult zvonurile potrivit cărora, din sezonul viitor Griezmann va îmbrăca tricoul lui PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: