image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo rupe tăcerea după 4 luni: adevăratul motiv pentru care a plecat de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu pentru prestigioasa revistă franceză France Football, în care a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Real Madrid și momentul în care și-a dat seama că sezonul 2018/2019 îl va prinde în tricoul altei echipe.

chimbarea de atitudine a lui Florentino Perez l-a făcut pe Ronaldo să se gândească la un transfer. "Am simțit că cei din club, în special președintele, nu mă mai apreciază ca în anii trecuți. Mă priveau ca și cum totul era doar relație de afaceri. M-am uitat în ochii lui și nu mi-a lăsat niciodată impresia că aș fi indispensabil sau că m-ar fi oprit dacă aș vrea să plec" a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru France Football.

Ronaldo a dorit să pună capăt și speculațiilor că ar fi plecat de la Real Madrid pentru că Florentino Perez nu a dorit să-i ofere un salariu egal cu cel pe care Lionel Messi îl primește la Barcelona.

"Dacă îmi făceam griji în privința banilor aș fi mers în China unde aș fi putut lua de 5 ori mai mulți bani decât aici (nr. la Juventus). Marea diferență a fost făcută de faptul că cei de la Juventus m-au vrut cu adevărat" a mai precizat Cristiano Ronaldo în interviul pentru revista franceză, unde a dezvăluit că plecarea lui Zinedine Zidane nu i-a influențat decizia în privința viitorului său la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: