image
Sursa foto: Jurnal.md

Mai mulți consumatori din sectoarele Botanica și Centru vor rămâne astăzi fără căldură

„Termoelectrica” S.A. informează consumatorii din sectoarele Centru și Botanica despre deconectarea temporară a agentului termic în perimetrul mai multor străzi.

Este vorba de străzile Negreșteni, Haltei, Melestiu, Strișcă, Arheolog Ion Casian-Suruceanu, Grenoble, Costiujeni din sectorul Centru și Muncești, Decebal, Titulescu, Dimineții, Trandafirilor, Hristo Botev, Dacia (pe segmentul străzilor: Traian – Hristo Botev), Teilor, Independenței, Grenoble, Dimineții, Frumușica - din sectorul Botanica.

Deconectarea se va face astăzi, pe data de 11 martie în intervalul orelor 10:00 – 21:00 și este cauzată de o defecțiune la conducta termică cu diametrul de 800 mm, situată pe bulevardul Decebal, în intersecție cu str. Nicolaie Titulescu.

Pentru lichidarea defecțiunii sunt antrenate echipele mobile ale Termoelectrica S.A. și unitățile de tehnică specială.

„Termoelectrica” S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și oferă asigurări că va întreprinde toate măsurile pentru reconectarea cât mai operativă a agentului termic.

Pentru informații actualizate, puteți accesa periodic pagina web: www.termoelectrica.md, secțiunea Lucrări și Intervenții sau să contactați Centrul de Apel: 1300 sau 022 447 447.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: