image
Sursa foto: maximum

Maximum: Super reduceri cu ocazia zilei de naștere!

Cel mai mare magazin Maximum, de pe bulevardul Gagarin 16, împlinește 11 ani!

La sărbătoare sunteți invitați dumneavoastră, prietenii noștri vechi și noi, dar și cele mai bune prețuri!

Magazinul Maximum „de lângă Gara Feroviară”, precum îi spun pentru comoditate locuitorii Chișinăului, a trecut cu succes de primul deceniu ! Păstrându-și atractivitatea, energia și dorința de a se dezvolta în pas cu timpul.

maximummaximum

Invităm toată lumea să sărbătorească împreună cu noi ziua de naștere a magazinului, în perioada 21 - 23 decembrie! Vom celebra cu reduceri amețitoare la colecția de cele mai bune produse din acest an: televizoare smart, smartphone-uri, laptopuri, o tehnică excelentă de îngrijire a corpului și, firește, tehnica de uz casnic – mașini de spălat, frigidere, aspiratoare de praf și aparate de bucătărie, care transformă fiecare zi într-o sărbătoare!

maximummaximum

Magazinul nostru s-a maturizat și s-a transformat mult după momentul apariției sale. Planificarea și designul au fost refăcute complet, secțiile sunt amplasate astfel încât să răspundă trendurilor moderne și comodității D-voastră.

Mulți ne mărturisesc în aprecieri că aici nu le face plăcere, pur și simplu, să facă cumpărături, dar și să petreacă timpul. Iar acum, noi desfășurăm săptămânal și show-uri culinare!

Live, cu un bucătar virtuoz adevărat, care arată chiar sub ochii voștri cum cu ajutorul tehnicii din magazin poți găti ușor și simplu cele mai apetisante bucate din lume ─ nu numai pentru masa de sărbătoare, dar și de fiecare zi!

Numai trei zile și numai la magazinul Maximum de pe Gagarin, 16, participați la sărbătoarea reducerilor cu ocazia zilei noastre de naștere! Și nu ratați șansa să câștigați un crossover german premial ─ Audi, BMW sau Mercedes. Aflați aici toate detaliile super tombolei.

Dacă e să sărbătorim – să fie doar la maxim!

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale

Cantitatea de produse la preț special este limitată!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: