image
Sursa foto: Getty Images

Nasri, salariu uriaș la West Ham, după 18 luni de inactivitate

Samir Nasri se pregătește să-și reia cariera după ce în 2016 a fost prins dopat. Pedeapsa din partea celor de la FIFA a fost una usturătoare, 18 luni de suspendare, însă în ciuda perioadei de inactivitate, West Ham a decis să-l transfere pe francez și să-i ofere un salariu uriaș.

4,3 milioane de euro este salariul pe care-l va încasa Nasri la West Ham, echipă la care va apuca să debuteze abia la începutul lunii ianuarie, când îi expiră perioada de suspendare.

6 luni este perioada pentru care West Ham a semnat cu Nasri, care a fost transferat la insistențele lui Manuel Pellegrini. Cei doi au lucrat împreună două sezoane la Manchester City, echipă cu care au cucerit titlul în Premier League.

Samir Nasri a jucat de 41 de ori și a marcat 5 goluri și pentru naționala Franței, în perioada 2007 - 2013.

Fostul fotbalist al lui Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla și Antalyaspor a fost sancţionat ca urmare a unui tratament intravenos efectuat în 2016, care încalcă regulile Agenției Mondiale Antidoping. Inițial, mijlocașul fusese suspendat pentru 6 luni, însă mai apoi, i-a fost triplată pedeapsa.

În vârstă de 31 de ani, Samir Nasri a jucat ultima oară la Antalyaspor, pentru care a adunat 8 meciuri și 2 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: