image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Mesajul lui Andrei Năstase pentru Maia Sandu care își marchează ziua de naștere: „Un om integru, merituos și de încredere”

Liderul Platformei DA Andrei Năstase i-a dedicat un mesaj de felicitare președintei PAS Maia Sandu care astăzi își sărbătorește ziua de naștere.

„Dragă Maia, în această zi specială, țin să-ți adresez, cu o deosebită plăcere, toate urările de bine, de sănătate și de frumoase împliniri. Știu că dincolo de farmecul personal, dincolo de înțelepciunea de care ai dat dovadă în cele mai vitrege vremuri pentru țara noastră, dincolo de eleganța ta inconfundabilă, se regăsește o personalitate puternică, cu o neîndoielnică verticalitate, un om integru, merituos și de ÎNCREDERE”, spune Andrei Năstase în mesajul său.

„Cu ocazia zilei de naștere, îți doresc din tot sufletul putere, rezistență și energie pentru a realiza tot ceea ce ne dorim în numele oamenilor și societății noastre dornice de schimbare, de edificare a unui stat de drept și a revenirii la democrație și normalitate. Suntem împreună pe acest drum al speranței și îmi doresc să-l parcurgem cu demnitate pentru a onora creditul de încredere al oamenilor. Am toată certitudinea că împreună vom reuși!”, încheie Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: