Breaking News

image
Sursa foto: Getty Image

Meghan Markle, primele imagini cu burtica de gravidă // FOTO

La câteva zile după anunțul oficial al sarcinii, Meghan Markle a apărut îmbrăcată într-o ținută care nu numai că nu i-a mai ascuns burtica de gravidă, dar i-a pus-o în evidență.

În prima parte a zilei petrecute în Melbourne, Meghan Markle a purta o rochie albastră Dion Lee, care i-a pus în evidenţă burtica, astfel că fotografii nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul.

Prinţul Harry şi Meghan au sosit la Sydney, într-o vizită de 16 zile în regiunea Pacificului, primul lor mare turneu în străinătate după căsătorie, în mai, în care cuplul urmează să efectueze de asemenea vizite în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, state membre Commonwealth.

Pe 23 octombrie Harry şi Meghan vor vizita Insulele Fiji, iar apoi Tonga, la 25 octombrie, şi îşi încheie turneul în Noua Zeelandă, unde urmează să asiste la marcarea a 125 de ani de la acordarea dreptului de vot femeilor în această ţară - prima în lumea care a făcut acest pas. Ei urmează de asemenea să asiste la o demonstraţie a unor militari haka - un dans războinic maori popularizat de echipa naţională de rugby.

ducesa 3ducesa 3

ducesa 5ducesa 5
ducesa 2ducesa 2
ducesaducesa
ducesa 4ducesa 4
ducesa 3ducesa 3

„Altețele lor, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019”, anunţase reprezentanţii Palatului Kensington.

Noutăţile partenerilor

comentarii: