image
Sursa foto: semineesibiu.ro

Tu ce îți dorești de Crăciun? Șemineul pe lemne poate fi o dorință de care să beneficiezi o viață!

Fiecare casă are câteva locuri cu semnificație. Pe parcursul vieții unei familii, șemineul este locul care înseamnă ceva pentru toți. El trebuie gândit în așa fel încât să devină un loc de taină. Așă că dacă te-ai hotărât să adaugi un plus de confort, eleganță și să aduci un nou obiect de decor în locuința ta sau dacă vrei să ai peste ani amintiri frumoase create în jurul șemineului, tot ce trebuie să faci este să contactezi o echipă de specialiști în șeminee.

În privința designului, un șemineu este alegerea ideală. Fiind un obiect care nu se demodează niciodată, acesta vine să întregească decorul cu un stil elegant, rustic, modern sau clasic. Dominând întreaga cameră el este punctul central de atracție. Iar în această perioadă, șemineul își dovedește cu adevărat toate calitățile și beneficiile cu care este înzestrat. Este perioada din an când șemineul devine parte din povestea Crăciunului și contribuie la clipele memorabile din familie.

Un semineu pe lemne cu focar din fontă este unul dintre cele mai alese din gama diversificată care se poate găsi la magazinele specializate pe domeniul șemineelor. De ce? Datorită funcționalității și designului. Funcționalitatea se referă la avantajul focarului din fontă, căldura degajându-se relativ repede după aprinderea focului. Clienții au optat pentru încălzirea întregii case cu ajutorul tubulaturii de distribuție, acestea făcând ca aerul cald să se transmită și în celelalte încăperi. Capacitatea șemineului de a încălzi o locuință întreagă, de la 50 la 100 metri pătrați, va suplini multe alte costuri suplimentare fară rost. Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatura izolata, fie prin calorifere, după preferință, în funcție de tipul de șemineu ales ales - șemineu clasic sau termoșemineu.

Ce doresc beneficiarii de șemineu să mai treacă pe lista de plusuri este faptul că în cazul unei pene de curent căldura este asigurată sută la sută. După cum deja bine se cunoaște, șemineele nu au nevoie de curent pentru a funcționa. Mai pui un lemn pe foc, te bucuri și de lumina pe care șemineul o oferă, iar lipsa curentului va fi aproape insesizabilă.

Când frigul se întețește tot mai tare, nu e bucurie mai mare decât să stai acasă, la gura sobei cu o ciocolată caldă bună și o carte pe măsură. Unde mai pui prezența celor dragi și discuțiile de suflet, pâna în ore târzii, în noapte? Dacă încă eziți în a-ți construi un șemineu, părerile beneficiarilor de șeminee te-ar putea asigura că nu vei regreta dacă alegi să faci o astfel de investiție. Mai mult decât orice, îți recomandă să lucrezi cu experți. Ei îți pot oferi garanție pentru lucrarea făcută și pentru produsele cumpărate, indiferent că este vorba despre focare șeminee sau coșuri de fum. Alege echipa Șeminee Sibiu, parte a grupului Pefoc.ro, pentru a avea parte de calitate la cele mai bune prețuri. De asemenea, îți pun la dispoziție o gamă largă de produse: soba pe lemne și toate accesoriile necesare șemineului tău, cum ar fi plăci vermiculit, șeminee electrice sau cu bioetanol, șeminee pe gaz sau uși de șeminee.

Șeminee Sibiu îți oferă consultanță gratuită pentru a lua cea mai bună decizie, adaptată bugetului și nevoilor tale. Designul şemineului tău va fi realizat de către designeri de interior foarte pricepuți care vor avea grijă ca imaginea şemineului să fie exact dorința ta şi să se încadreze perfect în stilul şi arhitectura locației.

Tu ți-ai făcut lista pentru Moș Crăciun? Spune-i că vrei un șemineu pe lemne și vei avea o iarnă de poveste!

Șeminee Sibiu vă așteaptă și în noul an cu lista de dorințe în materie de șeminee.

Noutăţile partenerilor

comentarii: