Primul popas l-am făcut la piața din Edineț. Discuția s-a mai înviorat când în vorbă au intrat oameni cu păreri diferite.

Se plâng și unii oameni, pe care i-am întâlnit la Centrul Medicilor de Familie din raion.

De ce o duc greu, am încercat să aflăm de la conducerea raionului Edineț, reprezentată de exponenți ai Partidului Democrat. Am găsit doar ușile închise.

Până la ușa biroului membrilor PSRM, în cale puteai vedea doar teancuri de ziare rămase de la mitingul partidului din 18 noiembrie, organizat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Am dat cu ochii și de candidatul formațiunii, care va candida pe circumscripția Edineț.

Sărac este poporul, dar nu și cei de la conducere. De pildă, soția președintelui Dodon a fost surprinsă la Paris cu o brățară de la renumitul brand Cartier, pentru care ar fi scos din buzunar nu mai putin de 4500 de dolari. ”Poate e dragoste”, admite interlocutorul nostru.

În aceeași clădire a partidului se află și un magazin social, chiar dacă pe site-ul formațiunii acesta nu există.

Proiectul lansat de Jurnal TV, "Vocile democrației" este sprijinit de Ambasada Statelor Unite ale Americii și are drept scop mediatizarea campaniei electorale în rândul cetățenilor.