image
Sursa foto: Privesc.eu

Candu spune de ce a cumpărat de la Plahotniuc apartamentul de pe str. Bulgară: „Acum am reușit să adun 4 milioane de lei”

Deputatul PD Andrian Candu susține că a cumpărat apartamentul de pe strada Bulgară de la nașul său, Vladimir Plahotniuc, întrucât a reușit să acumuleze suma necesară de patru milioane de lei.

„Este un titlu greșit în presă care s-a vehiculat zilele trecute, deoarece eu am achiziționat apartamentul în care locuiesc deja 7 - 8 ani de zile. Dacă observați, în toate declarațiile mele de avere, făcute pe parcursul a 6-7 ani este apartamentul în care locuiesc cu familia. Până nu demult am stat în comodat și după ce am reușit să acumulez și suma necesară pentru achiziție, am făcut această cumpărare”, a declarat Andrian Candu.

„Acum am reușit să vând apartamentul meu foarte mic în care am locuit cu familia până acum 5 ani”, a spus Candu, adăugând că această tranzacție nu are nimic cu plecarea lui Plahotniuc din țară.

Precizăm că toate proprietățile de pe strada Bulgară din Capitală, înscrise pe numele lui Vladimir Plahotniuc, au fost vândute recent. S-a întâmplat în ziua de 21 iunie curent, cu doar trei zile înainte ca fostul șef al democraților să-și depună mandatul de președinte al formațiunii politice.

Noul proprietar este nimeni altul decât finul său de cununie, ex-președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: