image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: „Trebuie să lărgim această Mișcare de Rezistență Națională pe întreg teritoriul Republicii Moldova”

„Trebuie să lărgim această Mișcare de Rezistență Națională pe întreg teritoriul Republicii Moldova”. Declaraţia a fost făcută de către liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, la protestul din faţa ministerului Finanţelor.

„Avem de a face cu niște oameni fără caracter, care nu au înțeles nimic din toată experiența lor. Nu au înţeles că este timpul să treacă de partea poporului, să aibă grijile poporului, dar nu grijile unui proxenet penal, cum este Plahotniuc. Noi vom protesta şi în continuare nu doar pentru drepturile noastre, ci toată republica are nevoie de drepturi”, a adăugat Andrei Năstase.

„Oameni buni croiţi celule de rezistenţă oriunde vă aflaţi, acasă sau în diasporă. Este foarte important ca această mişcare să ia amploare. În faţa unei mişcări de amploare nici un fel de monstru nu are nicio şansă”, a mai spus liderul Platformei DA.

Precizăm că Mișcarea de Rezistență Națională ACUM a anunţat că va continua protestele la instituțiile de stat pe care le consideră captive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: