image
Sursa foto: t.me/mchs_official

Filmul atacului de la Moscova: Imagini din sala unde a avut loc masacrul; 28 de morți, găsiți într-o toaletă

Bilanț în creștere în urma masacrului de la sala de spectacole din Moscova. Potrivit celor mai noi informații,115 oameni au murit și alți 88 au fost răniți, mulți dintre ei fiind acum în stare gravă. Forțele de securitate au anunțat că toți atacatorii au fost reținuți. Potrivit FSB, ei ar fi încercat să treacă granița cu Ucraina. Gruparea teroristă Stat Islamic a revendicat masacrul de la Moscova. Potrivit guvernatorului regiunii Moscova, Andrei Vorobiov, salvatorii au reușit să intre sâmbătă în sala de spectacole unde a avut loc masacrul.

J

Potrivit informațiilor din presa rusă, 28 de cadavre au fost găsite într-o toaletă, iar alte 14 au fost găsite pe scările de evacuare.

"Multe mame au fost găsite moarte ţinându-şi copiii la piept", scrie Reuters, care citează Baza, un post de ştiri despre care afirmă că are contacte bune în cadrul securităţii ruseşti şi al forţelor de ordine.

Mii de oameni erau în centrul comercial când au început împușcăturile, iar cei cinci atacatori au tras la întâmplare. În câteva secunde locul s-a transformat într-o capcană a morții. Concertul tupei Picnic era programat la ora 20, ora Moscovei.

Atacul, potrivit informațiilor oferite de autoritățile de la Moscova, a avut loc în jurul orei 18.30. Se aud primele împușcături, în timp ce în sala de spectacol, cu o capacitate de peste 7000 de locuri, erau deja spectatori veniți. În imaginile filmate de martori se vede cum oamenii încep să se agite și se îmbulzesc spre ieșire. Martorii spun că s-au auzit și explozii, iar în câteva minute se dă alarma și încep să fie chemate primele forțe la fața locului. În paralel, agenții de securitate încep să evacueze oamenii în timp ce incendiul cuprinde clădirea, relatează Digi24.

JJ
JJ
JJ
JJ
JJ
JJ

Noutăţile partenerilor

comentarii: