image
Sursa foto: jurnal.md

FOTO: Noul roman al lui Val Butnaru, „Ultimul profet adevărat”, a fost prezentat la Bookfest 2018

Noua carte semnată de Val Butnaru, romanul „Ultimul profet adevărat”, a fost prezentată astăzi în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău, ediția 2018.

La eveniment au fost prezente mai multe personalități, printre care scriitorii Vitalie Ciobanu și Vladimir Beșleagă, poeta și publicista Maria Șleahtițchi, jurnalistul român Marian Voicu.

„Stilul romanului este absolut neobișnuit pentru mine, pentru că este un stil atât de alert, de fluent, de concentrat, atât de proaspăt și atât de modern. Și, în același timp, nu este exagerat. Pentru că mulți autori de-ai noștri exagerează, aglomerând neologisme peste neologisme. Iar acest roman este foarte echilibrat și foarte detalizat. Pentru că este important, ca să fie veridic, autentic și credibil, trebuie să-ți dea detalii adevărate, din viață, iar detaliile lui sunt atât de elocvente, frumoase și exacte!”, a declarat scriitorul Vladimir Beșleagă.

„Ultimul profet adevărat”, semnat de Val Butnaru, este o carte dedicată lui Stephen Hawking, celebru teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. Romanul poate fi găsit în toate librăriile, dar și comandat online.

romanroman
romanroman
romanroman
romanroman
romanroman

Val Butnaru a mai lansat recent romanul „Trilogia basarabeană”, apărut la Editura Cartier. A debutat ca romancier în 2010, cu „Cartea nomazilor din B.”, urmată de „Negru şi Roşu”, volum apărut în 2016, şi „Misterioasa dispariţie a lui Teo Neamţu”, roman lansat în 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: