image
Sursa foto: CSID

Prezicerile astrale pentru astăzi, 3 mai

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 3 mai.

Berbec

Există șanse de a ți se propune o colaborare financiară, chiar de la o persoană cu statut înalt. Intuiția funcționează azi la cote maxime și sunt șanse sporite de a lua decizii ce vor face schimbări în bine. Spre seară, un coleg de muncă cu care nu ai mai ținut legătura este posibil să te caute și să-ți propună ceva.

Taur

Aroganța este o trăsătură de comportament ce îți poate strica relațiile profesionale. Nu merită să-ți faci colegii să sufere mai ales că s-ar putea ca în scurt timp să devii la rândul tău ținta unor comentarii sarcastice. Trebuie să ai prudență în ceea ce afirmi și faci, atenție la ce ți se pare că ar fi o oportunitate investițională.

Gemeni

Te simți util, întrucât cineva îți cere ajutorul. Nu vei putea spune nu, iar acest lucru va aduce cu sine o serie de beneficii, posibil că vei primi o sumă de bani în plus. În a doua parte a zilei poți primi o veste neașteptată și ar fi bine să-ți oferi sprijinul.

Rac

Faptul că astăzi ești plin de viață te face să-ți dorești să remediezi tot ceea ce ai amânat în ultima perioadă în care se pare că ți-ai încărcat bateriile, acum îți focalizezi atenția pe muncă. Toate cunoștințele noi dobândite acum îți vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vei inițializa în curând.

Leu

Sub influența astrelor, există posibilitatea să te întâlnești azi cu cineva și să ai senzația de fluturi în stomac, iar pe plan afectiv, odată cu trecerea timpului, atracția să devină din ce în ce mai mare. Pe plan profesional lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit, dar relațiile parteneriale vor cunoaște o revigorare în curând.

Fecioară

Din cauza unor probleme financiare inopinate este posibil să devii neliniștit, să acționezi la primul impuls, însă ai mai multă răbdare, în final vei găsi soluția potrivită dacă îți vei păstra calmul. Nu te enerva dacă partenerul nu-și îndeplinește activitățile casnice așa cum ți-ai dori și evită discuțiile cu acesta întrucât ai putea deveni agresiv.

Balanță

Iei în calcul o propunere din partea unui amic, pe plan financiar. Aceasta poate fi o rampă de lansare dacă te avantajează condițiile, dacă nu, mai bine renunță, pentru a nu regreta pe viitor.

Scorpion

Orice tip de asociere, colaborare, întâlnire în această zi este menită să scoată în evidență calități de lider, de oratorie, avantajele vor veni pe viitor, prin urmare ieșirile din casă vor fi răsplătite.

Săgetător

Se anunță o zi în care unele neplăceri pot strica armonia zilei. Oameni cu două fețe este posibil să te trădeze. Nu te răzbuna, încearcă să fii chibzuit și să nu acționezi la primul impuls.

Capricorn

O situație neașteptată poate genera diferite obstacole în decursul zilei. Întârzieri în realizarea scopului propus pot apărea. Dificultățile materiale din partea familiei îți vor da o stare negativă de dispoziție.

Vărsător

Transmiți telepatic nemulțumire față de partener, ceea ce va duce în final la tensiune și chiar la mărturisiri, care, într-un final, vor fi benefice dacă se vor căuta și soluțiile pentru remedierea lor.

Pești

Astrele aduc azi un surplus de energie mentală care îți va spori inteligența și te va ajuta să te impui în fața celorlalți. În altă ordine de idei, sunt șanse să te apropii mai mult de sufletul tău, să îl hrănești cu încredere și recunoștință față de tine însuți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: