image
Sursa foto: Privesc.eu

Năstase: Greșeala fatală a lui Plahotniuc și Șor e că, exploatând sărăcia și minciuna, îi tratează pe oameni ca pe proști

Criminalii Plahotniuc și Șor au mai multe identități și o unică credință - banii furați de la cetățeni. Este declarația președintelui Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Referindu-se la protestul organizat de controversatul primar de Orhei, Andrei Năstase afirmă că scoaterea în primă linie a lui Șor, complicele lui Plahotniuc la furtul miliardelor de la oameni, trădează nimicnicia, disperarea și agonia dictatorului-pigmeu, care simte în ceafă vântul schimbării

„Schimbarea se apropie. Din limuzinele lor negre și blindate, păzite de zeci de gărzi de corp, vor ajunge în pușcărie. Iar pedeapaa nu se va opri aici! Va continua cu fireasca confiscare extinsă a averii lor, ilicit dobândite. Greșeala fatală a acestor criminali cu mai multe identități, a căror unică credință sunt banii furați de la cetățeni, e că exploatând sărăcia și minciuna, îi tratează pe moldoveni ca pe niște proști”, a menționat liderul Platformei DA.

„Noi suntem, buni, toleranți, răbdători. Până la un punct. Dar proști, nu suntem. Iar Șor și Plahotniuc încep să priceapă acest lucru. Au fost lăsați din brațe de tătucii lor “adoptivi”, iar panica lor este totală. Mai au foarte puțin timp să-și numere zilele de “glorie”. Din păcate pentru ei, din fericire pentru oameni și țară, poate doar până la 26! Și totul e în mâinile noastre!”, a adăugat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: