image
Sursa foto: Getty Images

Higuain se cere la Chelsea: Starul pe care îl înlocuiește și ce l-a făcut să ia această decizie

Gonzalo Higuain s-a săturat și de AC Milan, după nici o jumătate de sezon, și se gândește serios să schimbe campionatul și să meargă la Chelsea, potrivit presei italiene. Cheia pentru acest transfer îl reprezintă Maurizio Sarri.

Antrenorul italian a preluat echipa londoneză în această vară, iar atacantul argentinian și-ar dori să mai lucreze din nou cu el, așa cum a făcut-o pe vremea când amândoi erau la Napoli. Higuain și Sarri au lucrat împreună un sezon, 2015-2016, după care atacantul s-a transferat de la Napoli la Juventus.

Din august 2018, argentinianul a fost împrumutat de campioana Italiei la AC Milan pentru 18 milioane de euro, cu opțiune de transfer definitiv pentru încă 36 de milioane, plătibili în două tranșe.

Mutarea lui Higuain la Chelsea are șanse mari de reușită dacă avem în vedere situația lui Alvaro Morata, care are un sezon slab la londonezi și care ar putea părăsi echipa. Sub comanda lui Sarri, Chelsea a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-3 pe terenul lui Tottenham, iar presa engleză a descoperit că Morata strică o mulţime de faze de atac și e jucătorul cel mai des surprins în offside din Premier League.

Astfel, aducerea lui Higuain ar veni ca o mănușă pentru înlocuirea spaniolului. Despre trecerea lui Higuain pe Stanford Bridge s-a discutat și în vară, însă mutarea nu s-a mai realizat, Higuain ajungând la Milan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: