image
Sursa foto: jurnal.md

Pentru a proteja animalele de companie de artificii, suedezii îi cazează la hotel

Revelionul este pentru oameni o ocazie de a se distra cât pentru un an întreg, dar pentru animalele de casă este o noapte terifiantă. Artificiile şi petardele sunt duşmani tradiţionali ai câinilor şi pisicilor. În capitala Suediei, aceasta nu este o problemă, însă. Locuitorii din Stockholm şi turiştii îşi pot caza animalele de companie la un hotel special.

Nu este vorba despre un hotel anume pentru animale, ci unul aflat în preajma unui aeroport, acolo unde jocurile de artificii sunt interzise, relatează Digi24.ro.

Peste 300 de animale se vor putea odihni linişte la trecerea dintre ani la Clarion Hotel Arlanda Airport, acolo unde încă din 2013 hotelul oferă serviciul „câine fericit”.

„Am fost primii din ţară care am venit cu această ofertă, exemplul nostru fiind urmat rapid de alţii”, a declarat directorul executiv al hotelului, Pernilla Johansson, pentru cotidianul Upsala Nya Tidning.

„A început când un bărbat s-a cazat împreună cu câinele său, cu ocazia Revelionului din 2012. Ne-am dat seama că este o idee bună să îi invităm pe proprietarii de câini sensibili la zgomote„, a adăugat ea.

La cazare, proprietarii câinilor primesc un pachet de bun venit, care conţine şi un os pentru patrupede. Animalele pot lua masa în camere, alături de proprietarii lor.

Pentru clienţii hotelului care nu vor să stea lângă animale, există etaje speciale, departe de patrupede.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: