image
Sursa foto: Profimedia

Mesajul emoționant al lui Leo Messi pentru Luis Suarez, după ce atacantul s-a întors în Uruguay

Luis Suarez (35 de ani) a decis să revină în această vară la clubul unde a crescut, Nacional Montevideo, după ce i-a expirat contractul cu Atletico Madrid.

Atacantul sud-american a avut parte de o primire emoționantă din partea faniilor formației din Uruguay.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Luis Suarez și fost coechipier la FC Barcelona, Leo Messi, a avut și el un mesaj pentru noul atacant al lui Nacional Montevideo.

"Știi foarte bine că te iubesc mult, acum o să o urmăresc pe Nacional datorită ție", a spus Leo Messi, conform ESPN FC.

Nacional Montevideo a oficializat miercurea trecută revenirea atacantului Luis Suarez, care a semnat un contract pe cinci luni cu echipa la care a debutat ca profesionist.

Suarez este cel mai bun marcator din istoria selecţionatei uruguayene (68 goluri), cu care ar urma să participe la a patra sa Cupă Mondială. Atacantul era liber de contract după ce a plecat de la Atletico Madrid la finalul sezonului trecut.

Fostul atacant al Barcelonei a venit în cursul dimineţii în ţara natală la bordul unui avion privat, proprietatea bunului său prieten Lionel Messi, cu care a fost coechipier la Barcelona.

"Sunt convins că am luat decizia cea mai bună pentru club şi pentru ţară în vederea pregătirii Cupei Mondiale", a declarat Luis Suarez, într-un interviu acordat postului TV al clubului, la sosirea pe aeroportul din Montevideo.

După primirea triumfală la aeroport, jucătorul, soţia şi copiii săi au salutat miile de fani de-a lungul unui cortegiu întins pe 20 km, dintr-un microbuz care l-a transportat la Marele Parc Central, stadionul lui Nacional.

"Am venit aici pentru voi", a declarat apoi jucătorul în vârstă de 35 de ani, întrerupt de scandările suporterilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: