image
Sursa foto: Profimedia

Umut Meler, arbitrul bătut cu bestialitate chiar pe teren, prima reacție după externare

Halil Umut Meler (37 de ani), arbitrul bătut cu bestialitate luni seară, în timpul meciului Ankaragucu - Rizespor, scor 1-1, de către președintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, a fost externat după trei zile de spitalizare.

Meler a oferit primele declarații legate de starea sa, a spus de la cine a primit telefon și a lăsat de înțeles că-și va continua activitatea. După ce miercuri a părăsit spitalul, arbitrul, care avea fața încă învinețită, a vorbit cu mai mulți jurnaliști, spunând, potrivit Spor Arena: ”Nu există nicio problemă cu sănătatea mea”.

Partida de luni seară a fost marcată de euro-golul marcat de Moruțan, dar mult mai mult, din păcate, de scenele violente. Koca l-a lovit cu pumnul în gură pe central. Ulterior, scenele au continuat, iar Meler a fost "șifonat" serios în timp ce se afla întins pe gazon. A încercat să-și apere fața cu mâinile în timp ce era lovit cu piciorul.

Potrivit turcilor, doctorul Mehmet Yorubulut a ținut să spună că starea de sănătate a arbitrului este una bună în momentul de față, iar urmările de pe fața lui Halil Umut Meler se vor vindeca în timp.

”Nu este nicio problemă cu starea mea de sănătate”, a spus Meler. Chestionat dacă va reveni în arbitraj, ”centralul” a replicat: ”M-au sunat cei de la UEFA, dar alte detalii voi da mai târziu. În acest moment nu este luată nicio decizie. Tot ce-mi doresc acum este să merg acasă și să mă odihnesc”, a mai spus arbitrul turc, potrivit Daily Mail.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: