image
Sursa foto: FACEBOOK/ Alexandru Machedon

Alexandu Machedon: În ciuda campaniei murdare la care a fost supus, Andrei Năstase a obținut prima victorie

În ciuda tuturor greutăților, piedicilor, a campaniei murdare la care a fost supus Andrei Năstase de către holdingurile lui Plahotniuc și Dodon, el a reușit să obțină prima victorie contra regimului oligarhic. Andrei Năstase a intrat în turul doi cu un scor la care nu se așteptau mulți, cu atât mai puțin adversarii - 32%, susține Alexandru Machedon, directorul companiei StarNet.

„Am demonstrat ca da, se poate. În ciuda tuturor greutăților, piedicilor, a campaniei murdare la care ne-au supus holdingurile lui Plahotniuc și Dodon, am reușit să obținem prima victorie contra regimului oligarhic. Andrei Năstase a intrat în turul doi cu un scor la care nu se așteptau mulți, cu atât mai puțin adversarii - 32%. Mulțumirile mele personale și în numele echipei de campanie, tuturor chișinăuienilor, celor care ne-au votat, dar și celor care nu ne-au votat”, a spus Machedon.

„Eforturile depuse de echipa Platformei Demnitate și Adevăr, de Maia Sandu și echipa PAS, dar și de echipa PLDM au fost titanice – am muncit cot la cot împotriva minciunii și dezbinării. Ne așteaptă marea victorie din turul doi, peste două săptămâni, pe 3 IUNIE! Să fim Uniți! Împreună vom Reuși!”, susține Machedon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: