image
Sursa foto: captură

Oamenii PD, implicaţi activ în procesul de colectare a semnăturilor pentru Silvia Radu

Partidul Democrat pune umărul la colectarea semnăturilor pentru Silvia Radu. O confirmă chiar persoanele implicate în proces, în corturile instalate astăzi pe câteva străzi din Chișinău. Silvia Radu anunța anterior că semnăturile de susținere a ei drept candidat independent pentru Primăria capitalei vor fi adunate de către „oamenii dragi, care i-au fost alături și în campania electorala trecută”.

În sectorul Buiucani, cei care colectează semnături s-au ascuns după cort, când au văzut camera de luat vederi. Oricum, lumea care se oprea să vadă cum stau lucrurile afirmă că Silvia Radu nu este candidatura potrivită.

Chiar dacă Silvia Radu a anunțat că procesul de colectare a semnăturilor în susținerea sa va fi făcută de câțiva oameni dragi, aceștia au cunoștințe sumare despre candidatul, pentru care stau în corturi.

Silvia Radu nu a răspuns la telefon pentru a oferi un comentariu, la fel ca și purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari. Pentru a intra în cursă, Silvia Radu are nevoie de zece mii de semnături ale chișinăuienilor. Actualul primar interimar s-a situat pe penultimul loc la alegerile prezidențiale din 2016. Pentru ea au votat puțin peste 5 mii de alegători.

Alegerile locale noi vor avea loc pe 20 mai.

Noutăţile partenerilor

comentarii: