image
Sursa foto: hellomagazine.com

Mărturisirea dramatică a lui Rhodri Giggs după ce soţia l-a trădat şi a avut o relaţie cu Ryan Giggs

Publicaţia britanică The Sun avea să pună pe tapet iubirea ascunsă dintre fostul mare fotbalist galez, Ryan Giggs şi cumnata sa, Natasha, în 2011. Cei doi se iubeau pe ascuns de opt ani, iar întregul scandal a "rupt" familia în două tabere.

Rhodri Giggs a dezvăluit ce impact devastator a avut asupra sa vestea că fratele său, fostul star al lui Manchester United, Ryan Giggs, are o relaţie extra-conjugală cu soţia sa. Acesta spune că nu a mai vorbit cu mama lor de peste opt ani de zile. Culmea, toată familia s-a împărţit în două tabere, însă majoritatea membrilor i-a luat partea fratelui mai celebrum mai ales mama sa, cea care a încetat să mai vorbească cu Rhodri. Au trecut opt an de când şi-au schimbat ultimele vorbe.

Rhordi Giggs a acordat un interviu pentru "Almost Famous", în care a vorbit despre scandalul sexual care a împărţit familia în bucăţele, dar şi care l-a privat de relaţia cu mama sa, Lynne, cu care nu a mai vorbit de opt ani de zile. Mass-media este cea care a dat în vileag aventura pe care Ryan Giggs o avea cu cumnata sa, Natasha Giggs. Cei doi se cunoşteau dinainte ca Natasha să devină cumnata sa, însă nu s-a oprit să o curteze nici după ce aceasta şi-a pus semnătura la starea civilă.

"Mama i-a luat partea lui Ryan pentru că eu nu am 35 de medalii, nu am jucat 20 de ani pentru Manchester United şi nu am o casă mare. Mă simt ca şi cum eu aş fi înşelat. Am trei copii, unul are cinci ani şi nu şi-a întâlnit bunica, altul are 13 şi nu a mai văzut-o de şapte-opt ani. Ei ce vină au? Stau la o câţiva kilometri distanţă. Nu mai vorbesc cu nimeni din familia mea, nimeni nu mai vorbeşte cu mine. Toţi vorbesc cu Ryan. El are un copil de aceeaşi vârstă cu al meu. Cei mici nici nu se cunosc, asta este trist.", a povestit Rhodri.

Rhodri a aflat de aventura celor din în 2011, când informaţia a fost făcută publică de ziarul The Sun. Era o relaţie care se derula...de opt ani de zile!!!

La aflarea veştii, soţia lui Ryan Giggs, Stacey, a intentat procesul de divorţ, după o relaţie de 10 ani de zile. Aceştia au împărţit o avere de 40 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: