image
Sursa foto: Getty Images

Snobism dus la extrem: Revoltător cât a cheltuit Mayweather într-un magazin

Floyd Mayweather, 41 de ani, a spart o groază de bani înainte de Black Friday! Campionul mondial de box s-a prezentat într-un magazin de bijuterii din Beverly Hills, unde a cumpărat un inel cu diamante de 30 de carate, pe care a dat 2.300.000 de dolari. Și nu s-a oprit aici. Americanul, care s-a retras neînvins din box, și-a mai achiziționat o brățară de 2.500.000 de dolari, un colier cubanez din aur galben de 2 kg și trei ceasuri.

În total cumpărăturile lui Floyd Mayweather din magazinul bijutierului Peter Marco, au însumat 5.300.000 de dolari. Sportivul nu a plătit cu bani gheață, deși uneori mai postează pe Internet valize întregi cu bani, ci a scris cecuri pentru bunurile achiziționate.

Chiar dacă a cheltuit peste 5.000.000 de dolari, fanii lui Floyd Mayweather nu au rămas impresionați. Asta pentru că în trecut americanul a dat 18.000.000 de dolari pe un singur ceas, iar în urmă cu căteva luni a achiziționat câteva mașini pe care a dat 2.000.000 de dolari, apoi și-a făcut apariția la un meci din NBA cu un inel pe care a dat 10.000.000 de dolari!

Floyd Mayweather face ce face și reușește să iasă în evidență de fiecare dată. Mai nou, americanul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care își prezintă noua achiziție, o casă ultraluxoasă.

Din imaginile postate reiese că noua vilă de lux are un design inspirat din construcțiile coloniștilor spanioli și dispune de o curte cu un pavaj superb și de o fântână arteziană în mijloc. Scările de acces sunt făcute după modelul celor prezidențiale.

Mayweather nu a arătat imagini din interior și nini nu a precizat unde se află noua sa locuință, care se adaugă și celei cumpărate anul trecut, în luxosul cartier Beverly Hills (California). Aceasta a costat 18 milioane de dolari și are 6 dormitoare, 9 băi, o sală de teatru uriașă și o sală mare de oaspeți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: