image
Sursa foto: Getty Images

Unai Emery a anunțat că pleacă de la PSG

”Le-am comunicat deja jucătorilor că voi pleca. Îi mulțumesc lui Nasser Al-Khelaïfi (n.r. - patronul echipei), directorului sportiv Antero Henrique, suporterilor, precum și tuturor jucătorilor pentru cele două sezoane petrecute aici”, a spus spaniolul.

Plecarea lui Emery nu este, însă, deloc surprinzătoare. Oficialii parizienilor se pare că au și găsit noul antrenor. Canal Plus a anunțat că germanul Thomas Tuchel a semnat deja contractul cu campioana din Ligue 1.

Cu spaniolul Unai Emery pe bancă, PSG şi-a asigurat deja în acest sezon titlul, a cucerit Cupa Ligii Franţei şi e mare favorită în finala Cupei Franţei, pe care o va disputa contra unei formaţii din liga a treia, Les Herbiers.

Marele regret al şeicilor este însă faptul că gruparea de pe Parc des Princes a fost eliminată din nou prematur din Liga Campionilor, din optimile de finală, după "dubla" cu Real Madrid.

PSG n-a trecut niciodată de sferturile Ligii, în ciuda investiţiilor masive ale şeicilor din Qatar care patronează clubul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: