image
Sursa foto: Profimedia

Inteligența artificială a dat verdictul: Care sunt cele mai mari cluburi din istorie

După ce a ales cel mai bun fundaș dreapta din secolul 21 și cel mai bun prim 11 din istoria fotbalului, inteligența artificială a fost pusă din nou la treabă.

Acum, cunoscuta aplicație ChatGPT s-a pronunțat cu privire la cele mai mari cluburi din istoria sportului cu balonul rotund.

În vârful topului se găsește echipa "Galacticilor", Real Madrid, iar pe locul secund și-a făcut apariția Manchester United.

Podiumul e completat de Barcelona, care, în ciuda faptului că are 22 de trofee mai multe câștigate față de englezi, a prins doar poziția a treia.

AC Milan, Inter, Juventus, Bayern Munchen sau Liverpool și-au făcut și ele loc în top, acolo unde sunt și două formații care nu fac parte din top 5 campionate, Ajax și Benfica.

Cele mai mari cluburi din istoria fotbalului conform inteligenței artificiale:

Real Madrid

Manchester United

Barcelona

AC Milan

Liverpool

Bayern Munchen

Juventus

Ajax

Inter Milano

Benfica

Gianluigi Buffon, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, într-un cel mai bun prim ”11” all-time

Prin alegerile tehnologiei, a ieșit o formulă foarte ofensivă, fără un mijlocaș cu înclinații defensive. De asemenea, în primul ”11” ales de inteligența artificială există trei fotbaliști care încă activează.

Este vorba despre Gianluigi Buffon, portarul Parmei, Lionel Messi, jucător la PSG, și Cristiano Ronaldo, care a făcut în iarnă pasul la Al-Nassr.

Cel mai bun prim ”11” din istoria fotbalului, conform inteligenței artificiale:

Gianluigi Buffon - Cafu, Franco Baresi, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini - Johan Cruyff, Diego Maradona, Zinedine Zidane - Lionel Messi, Pele, Cristiano Ronaldo

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: