Breaking News

image
Sursa foto: realmadrid.com

Ronaldo s-a confensat unor apropiați că încă mai visează la una dintre fostele sale iubite

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Irina Shayk, care s-a încheiat în 2015, recunoscută de cei doi la începutul anului 2010, continuă să trezească atenția în multe părți ale lumii. Britanicii de la The Sun au publicat câteva informații care indică faptul că vedeta lui Real Madrid încă se mai gandeste la fosta sa parteneră. Ronaldo și Irina s-au despărțit deorece frumoasa rusoaică își dorea un copil, iar portughezul era concentrat mai mult pe cariera sportivă.

"Încă se mai gândește la ea. Regretă despărțirea și încă se interesează de viața ei. Nu și-a imaginat nicio secundă că Irina chiar va pleca de lângă el. Este gelos pe relația ei cu Bradley Cooper", a dezvăluit un apropiat al jucătorului, pentru The Sun.

S-a mai spus atunci că rusoaica a decis să-l părăsească pe Ronaldo pentru infidelitațile sale, că acesta ar fi avut relații cu mai mult de 12 femei, după cum au dezvaluit surse apropiate Irinei. Culmea este că imediat după separare au aparut zvonuri cum că Ronaldo ar fi părăsit-o pe Irina Shayk pentru faptul că a avut o aventura cu The Rock.

După despărțirea de Irina, CR7 și-a găsit repede alinarea în brațele unei jurnaliste de sport din Spania, Lucia Villalon.

"Balonul de Aur" 2017 are o relație cu modelul spaniol, Georgina Rodríiguez, și ambii au devenit părinți în noiembrie 2017. Ana Martina este numele fetiței lui Cristiano Ronaldo, care mai are fiu, Cristiano jr, 7 ani, și gemenii Eva și Mateo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: