Breaking News

image
Sursa foto: pdm.md

Plahotniuc: „PD a votat demiterea Guvernului Sandu dintr-un reflex de autoapărare”

Fostul președinte PD, Vladimir Plahotniuc, spune că fracțiunea Partidului Democrat a votat pentru demiterea Guvernului Sandu „dintr-un reflex de autoapărare” și abia pe urmă votul a reprezentat o „notă dată Guvernului Sandu la capitolul profesionism”.

„În situația care s-a creat în ultimele luni, de represalii crunte împotriva Partidului Democrat, de dosare penale intentate abuziv, într-o atmosferă de ură, hărțuire și vânătoare de vrăjitoare la care au fost supuși membrii PDM, mai ales din partea blocului ACUM, democrații au votat demiterea Guvernului Sandu dintr-un reflex de autoapărare, ca o reacție de revoltă firească”, a declarat Plahotniuc, în prima sa ieșire la rampă după trei luni de tăcere.

„Totodată, acel vot a reprezentat și o notă dată Guvernului Sandu la capitolul profesionism și capacitate de guvernare. Comparativ cu rezultatele concrete oferite de guvernarea PDM, lucrurile au intrat brusc în declin: în cele cinci luni ale guvernării PSRM-ACUM, în afară de repetarea vechilor promisiuni electorale, nu s-a auzit și nu s-a văzut nimic bun”, a mai spus Plahotniuc.

Vedeți aici mesajul complet al fostului șef PD, care a fugit din Republica Moldova în ziua în care PD a pierdut guvernarea, în iunie 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: