Jonathan Barnet, agentul lui Bale, a vorbit pentru Sky Sports și a precizat că viitorul clientului său rămâne o necunoscută. Conform presei internaționale, Manchester United era până nu de mult probabila destinație a galezului de 28 de ani, dar agentul său și-ar fi dorit să-l ducă la Arsenal. Șansele ca asta să se întâmple sunt însă nule.

"Gareth vrea să aibă un sezon mai bun decât precedentul. Vrea să joace mai mult. Cred că este unul din cei mai buni 3-4 jucători ai lumii. Nu e vorba de bani, un jucător de nivelul lui trebuie să prindă mai multe minute. Vrea să câștige Balonul de Aur și eu cred că poate să facă asta. Acel gol din finala Ligii Campionilor a crescut interesul pentru el. Iubește viața din Spania, e foarte fericit acolo, dar vom vedea ce ne rezervă viitorul. Ca fan al lui Arsenal, mi-aș dori să-l duc acolo, însă șansele ca el să ajungă acolo sunt la fel de mari ca ale mele să merg pe lună" a declarat Jonathan Barnet.

Bale a semnat cu madrilenii în 2013, iar Real le-a plătit celor de la Tottenham 91 de milioane de euro, sumă record la acea vreme, care a ajuns apoi la 100,8 milioane, cu tot cu bonusuri.