image
Sursa foto: captură video

Mâine, ora 10:00, protest în fața Primăriei; Platforma DA: „Capitala se sufocă din cauza mafiei imobiliare”

Mâine, începând cu ora 10:00, în fața Primăriei capitalei va avea loc un protest împotriva mafiei imobiliare. „Țara și capitala ei sunt sufocate de mafie”, susțin membrii Platformei Demnitate și Adevăr.

„Mâine va avea loc ședința Consiliului Municipal, iar noi trebuie să cerem două lucruri: stoparea construcției pe teritoriul cafenelei Guguță și demisia lui Nistor Grozavu”, a declarat vicepreședintele Platformei DA, Liviu Vovc.

„Un lucru esențial pe care vă rog să-l înțelegeți este că sunteți supuși unui război al manipulării. Este nevoie de solidaritatea noastră, să ne unim și să ieșim în stradă. Nu așteptați că o să vină cineva să vă rezolve problemele, haideți să le rezolvăm împreună. Este timpul să ieșim cu toții în stradă”, a spus Andrei Năstase, președintele Platformei DA.

„Este important să venim mâine cât mai mulți la Primărie cel puțin din două considerente. În primul rând este un miting împotriva mafiei imobiliare. Îi chemăm pe toți locuitorii Chișinăului care au suferit din cauza construcțiilor neautorizate să veniți și să vă spuneți păsul. Și al doilea considerent nu mai puțin important sunt protestele organizate de Șor. Este o tentativă de a intimida opoziția, scopul lor fiind ca noi să ne oprim”, a declarat vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: