image
Sursa foto: Getty Images

Messi, Ronaldo și Suarez, în cărți pentru a deveni unici în istoria Cupei Mondiale! Un singur meci ar fi de ajuns

Cupa Mondială din Qatar va fi, cel mai probabil, ultima ediție pentru Cristiano Ronaldo (37 de ani), Lionel Messi și Luis Suarez (ambii 35 de ani).

Oricare dintre cei trei atacanți are șansa de a bifa o performanță nemaiîntâlnită în istoria celui mai prestigios turneu internațional din fotbal, conform presei britanice.

Începând cu ediția din 2002, FIFA acordă după fiecare partidă de la Cupa Mondială titlul de "Man Of The Match" (n.r. Omul Meciului).

Messi, Ronaldo și Suarez sunt singurii fotbaliști participanți la CM 2022 care au primit acest premiu la trei ediții diferite.

În cazul în care istoria se repetă și anul acesta, argentinianul, portughezul sau uruguayanul au șansa de a deveni singurii fotbaliști din istoria turneului numiți "MOTM" la patru turnee distincte.

Cei de la Footy Accummulators au apelat la un soft bazat pe inteligența artificală, cu ajutorul căreia au fost create echipamentele principale de joc, neoficiale, pentru toate cele 32 de echipe participante.

Design-urile din galeria foto de mai jos includ diverse elemente geografice, istorice sau culturale, pentru fiecare țară în parte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: