image
Sursa foto: realmadrid.com

Real Madrid şi-a prezentat noul portar: Anunţul făcut de jucător, la conferinţa de presă

În aşteptarea jucătorilor de clasă, care să îl facă uitat pe Ronaldo, Real Madrid l-a prezentat azi pe un tânăr de mare viitor. Andriy Lunin a semnat până în 2024 cu deţinătoarea Ligii Campionilor.

În vârstă de 19 ani, ucraineanul este văzut de mulţi specialişti un portar de mare viitor. Aducerea lui nu va influenţa, probabil, negocierile cu Chelsea pentru Courtois, însă Real poate sta liniştită în perspectiva anilor ce vor să vină. În câţiva ani, Lunin poate deveni unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume, astfel că poarta grupării blanco pare a fi asigurată pe termen lung.

"Dintre goalkeeperii de la Real Madrid, Iker Casillas este cel de la care am învăţat cel mai mult. I-am urmărit multe meciuri, am monitorizat cum stă în poartă, m-am dezvoltat urmărindu-i toate mişcările. Să fiu primul ucrainean care îmbracă tricoul unei asemenea echipe mă face extrem de mândru", a spus Lunin la conferinţa de presă de prezentare.

Real l-a cumpărat pe Lunin de la Zorya Luhansk, pentru care a plătit 8.5 milioane de euro. De asemenea, alte bonusuri în valoare de 4 milioane de euro pot ajunge la ucraineni, în funcţie de evoluţiile acestuia.

Produs al lui Metalist Kharkiv, Lunin a ajuns la Zorya sezonul trecut, după ce a apărat un sezon pentru Dnipro Dnipropetrovsk. În ciuda faptului că e foarte tânăr, Lunin a dovedit că e extrem de matur, făcând faţă presiunii. El şi-a făcut deja debutul la naţionala Ucrainei şi mulţi specialişti anticipează că, în următorul deceniu, va deveni printre cei mai buni goalkeeperi din lume.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: