image
Sursa foto: Jurnal.md

Gheorghe Petic: E mâna lui Plahotniuc și a sculelor sale; Nici polițiștii nu știau de ce trebuie să mă rețină

Ședința de judecată în care procurorii urmează să înainteze învinuirea pe numele lui Gheorghe Petic, reținut ieri în centrul orașului Ungheni, a fost stabilită pentru duminică, 14 octombrie.

Între timp, preşedintele Organizației teritoriale Platforma DA Ungheni, care este reținut pentru 72 de ore, respinge acuzațiile și spune că dosarul îi este fabricat la comanda liderului PD Vladimir Plahotniuc.

„Prieteni, cu siguranță ați vazut și ați auzit unde mă aflu, din păcate. După cum vă spuneam în live-urile anterioare, mi se fabrică dosare penale făcute la comandă, doar că, ATENȚIE - de această dată dosarul era deja fabricat și cusut cu ață albă, de care nici polițiștii nu știau din care motiv cu exactitate trebuie să mă rețină în plină zi în fața Primăriei orașului Ungheni”, se spune într-o postare postată pe contul de Facebook al lui Gheorghe Petic.

„Deci aici este mâna lui Plahotniuc și ale sculele sale. Borsetca, el este și scula Gherasimov a lui Plahotniuc, Jizdan. Ei nu au cum să mă doboare decât făcând aceste insinuări, precum că aș fi violat o minoră de 31 ani”, a mai spus fostul angajat al Poliției de Frontieră, care anterior a făcut mai multe dezvăluiri privind contrabanda cu țigări.

Precizăm că Gheorghe Petic a fost reținut ieri pentru 72 de ore, fiind acuzat că a violat o femeie de 31 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: