image
Sursa foto: Getty Images

Eroul Croației de la CM, în pericol de a rata semifinala cu Anglia

Este alertă în cantonamentul Croației înaintea partidei cu Anglia. După fundașul lateral Sime Vrsaljko, de la antrenamentul de luni pe care croații l-au efectuat pe unul dintre terenurile anexe ale stadionului Lujniki din Moscova, a lipsit și portarul Danijel Subasic.

Subasic, eroul meciurilor cu Danemarca şi Rusia, câştigate de croaţi la loviturile de departajare, în optimile, respectiv sferturile de finală ale CM 2018, a suferit un "mic edem" muscular la coapsa dreaptă, însă staff-ul medical croat este optimist în privinţa recuperării sale pentru semifinala cu Anglia. Subasic a contribuit din plin la parcursul Croației de la această Cupă Mondială. A apărat 3 penalty-uri cu Danemarca, în optimi, și unul cu Rusia, în sferturi.

În schimb, Vrsaljko se confruntă cu o "entorsă" la genunchiului stâng, după meciul cu naţionala ţării gazdă. Șansele ca acest să evolueze împotriva naționalei "Albionului" sunt destul de mici, ceea ce l-ar putea obliga pe selecţionerul croat Zlatko Dalic să refacă linia defensivă a echipei sale.

În aceste condiţii, Vida ar putea trece fundaş dreapta, urmând ca veteranul Corluka să joace în centru, alături de Lovren. Există şi varianta ca Vedran Corluka să evolueze în flanc, însă selecţionerul Croaţiei se teme că acesta e mult prea lent.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: