image
Sursa foto: digisport.ro

Umilinţa de la Roma a declanşat o adevărată nebunie la Barcelona, iar prima victimă poate fi Valverde

Ernesto Valverde are contract cu Barcelona până în 2020, însă prezenţa sa pe banca echipei catalane se poate încheia abrupt. Conform publicaţiei spaniole El Gol Digital, despărţirea s-ar putea realiza la finalul campionatului chiar dacă, foarte probabil, echipa va câştiga titlul în La Liga.

Chiar dacă învinsese cu 4-1 pe teren propriu în meciul tur, Barcelona nu a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor pentru că a fost învinsă de Roma cu 3-0.

Cele trei motive invocate de jurnalişti pentru despărţirea de antrenorul care i-a luat locul lui Luis Enrique vara trecută sunt eliminarea incredibilă suferită de Barca marţi seară, cum se va întoarce Messi de la Mondialul din Rusia dacă Argentina nu va ieşi campioană, dar şi plecarea lui Iniesta de la Barcelona, scrie digisport.ro.

Spaniolii consideră că inclusiv declaraţia dată de preşedintele Jose Maria Bartomeu după meci ar putea da de înţeles că eliminarea de marţi noapte nu va fi digerată de club şi s-ar putea lăsa cu despărţiri. În ciuda faptului că echipa este neînvinsă în campionatul intern şi va juca finala Cupei Regelui, contra Sevillei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: