image
Sursa foto: as.com

Tensiunea e în creștere: Ronaldo suspectează că președintele îi forțează plecarea

Situația de la Real Madrid e pe punctul de a exploda, iar asta din cauza relației dintre președinte și vedeta Cristiano Ronaldo. Conform publicației spaniole Sport, Florentino Perez nu s-a ținut de cuvânt după ce i-a promis acestuia mărirea salariului.

Starul portughez suspectează că șeful cel mare de pe Bernabeu face pași mici, dar siguri spre o îndepărtare a sa de la madrileni, iar tensiunea este în creștere. Atacantul de 33 de ani are mai multe motive să suspecteze că Perez îi arată ușa, scrie digisport.ro.

Ronaldo așteaptă din martie anul trecut ca Perez să se țină de cuvânt. La acea vreme, toate detaliile contractuale au fost stabilite de către agentul său, iar cei doi au bătut palma. În acest moment, Ronaldo câștigă 21 de milioane de euro pe an net, iar contractul promis i-ar asigura 30 de milioane.

Lunile s-au scurs, iar în acest timp Real a mai câștigat o dată Champions League, iar conturile clubului s-au umplut. În acest sens, Ronaldo e determinat să-i ceară lui Perez o sumă cuprinsă între 75 și 80 de milioane de euro, în această sumă fiind incluse și lunile din urmă, din momentul în care cei doi au bătut palma.

Portughezul se simte trădat de Perez și dintr-un alt motiv, acela al obsesiei sale de a-l aduce pe Neymar, care ar deveni noul brand al Realului. În acest sens, Cristiano începe să înțeleagă că Perez nu are nici cea mai mică intenție de a-și ține promisiunea, pentru că marele său pariu se numește Neymar, deși e conștient că cei doi sunt incompatibili.

Și din punct de vedere al imaginii sale, Ronaldo nu este interesat să împartă același sponsor tehnic cu brazilianul Neymar, în caz că acesta ar ajunge pe Bernabeu. El vrea să continue să fie vârful de lance al brandului Nike, fără a-l avea concurent pe starul de la PSG, care, dacă ar veni, ar primi un salariu care ar face ca veniturile sale de 21 de milioane de euro să devină ridicole în comparație cu cât ar putea primi Neymar.

Un alt aspect care l-a deranjat pe Ronaldo este refuzul lui Perez de a-l primi pe agentul Jorge Mendes pentru a discuta termenii contractuali. Oficialul de pe Bernabeu a amânat întâlnirea, motivând alte probleme care nu suportă amânare. Nici acest lucru nu i-a picat bine lui Ronaldo.

În afară de toate aceste aspecte, Ronaldo bănuiește că președintele vrea să "dizolve" tripleta BBC (Bale-Benzema-Cristiano), singurul pe care ar dori să-l păstreze fiind galezul. Dacă pentru Ronaldo e văzut Neymar ca înlocuitor, în locul lui Benzema e văzut Lewandowski.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: