image
Sursa foto: jurnal.md

Vladimir Cebotari afirmă că la proteste vin oameni plătiți cu ziua, dar nu are nicio probă; „Este o declarație aberantă”

Ștabii Partidului Democrat insinuează că la protestele organizate de opoziția proeuropeană vin doar oameni plătiți cu ziua. Supoziția a fost lansată de către vicepreședinte formațiunii Vladimir Cebotari, la un post de televiziune. Fostul ministru al Justiției nu a prezentat nicio probă în acest sens. Pe de altă parte, oamenii care participă activ la manifestațiile antiregim afirmă că declarația lui Cebotari este o aberație.

Echipa Jurnal TV a încercat să discutăm cu Vladimir Cebotari, în speranța că ne va prezenta dovezi privind protestele contra plată. Deoarece el nu deține acum vreo funcție publică, am mers la el acasă, însă poarta era închisă. Contactat telefonic, Cebotari ne-a spus să-i trimitem întrebările în scris.

”Declarațiile cu plata protestatarilor este o aberație”, afirmă la unison oamenii care își manifestă în stradă atitudinea față de actuala guvernare.

Protestele din Chișinău au devenit frecvente după ce instanțele au anulat alegerile locale. O adunare generală a cetățenilor a fost fixată pentru ziua de 26 august.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: