image
Sursa foto: bangkokpost.com

Turist moldovean, găsit mort pe o insulă din Thailanda

Cadavrul unui bărbat din Republica Moldova a fost găsit pe insula Koh Tao din Thailanda. Nu se știe ce s-a întâmplat, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Bangkok, pentru a fi supus autopsiei.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort marți, 8 octombrie. Cadavrul plutea pe mare. Ieri trupul a fost transportat cu un elicopter al poliției la Spitalul Koh Phangan pentru autopsie.

Cauza morții nu a fost deocamdată stabilită. Polițiștii și anchetatorii se află în Koh Tao pentru a aduna mai multe dovezi și pentru a interoga martori.

Bărbatul din Republica Moldova a sosit în Thailanda singur, pe 26 septembrie, aterizând cu avionul pe aeroportul Suvarnabhumi. Presa locală transmite că dumunică bărbatul s-a înregistrat la un club de sport și lupte, Monsoon Gym and Fight Club din Koh Tao.

Trupul a fost găsit după ce marți, pe la 13:30, un gardian a declarat că a găsit un telefon mobil, haine, o cheie de la hotel, pantofi și un buletin de identitate pe plajă, în timpul patrulei sale de rutină. Când s-a întors în același loc la ora 3 dimineața, articolele erau încă acolo și el a decis să alerteze poliția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: