image
Sursa foto: facebook/Gheorghe Petic

Ofițerului în rezervă care a făcut dezvăluiri despre contrabanda cu țigări i-a fost spart contul de Facebook

Ofițerului în rezervă Gheorghe Petic, care a dezvăluit presei cum se face contrabanda de țigări peste Prut, i-a fost spart contul de Facebook. Despre acest lucru a anunțat vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

„Prieteni, niște nemernici au spart contul de Facebook a camaradului nostru Gheorghe Petic. Bandiții sunt tare-tare deranjați de desconspirarea recentă a schemei cu contrabanda țigărilor cu implicarea persoanelor din vârful conducerii unor organe de forță. Au acționat tradițional mișelesc”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

„Vă rugăm să nu luați în serios ceea ce apare acum pe pagina lui. Noi nu odată am menționat că țara este condusă de un dictator inadecvat și nimeni nu poate să simte în siguranță. Dar lumea a cunoscut regime autoritare și mai puternice, care până la urmă au căzut, iar dictatorii au fost deferiți justiției!”, susține Alexandru Slusari.

Amintim că fostul ofițer de frontieră Gheorghe Petic a dezvăluit pe Facebook că un lot de 570 de baxuri, în care se aflau 285 de mii de pachete a fost depistat în noaptea de 2 spre 3 iunie pe malul râului Prut, într-un camion înmatriculat în județul Maramureș. Capii rețelei ar fi comisarul Dumitru Leonardo Melinte, de la Poliția de Frontieră Iași, și Sergiu Lungu, șef-adjunct la Poliția de Frontieră Ungheni, numit și „Serghei”. În prezent, acesta este cercetat penal și suspendat din funcție.

Noutăţile partenerilor

comentarii: