image
Sursa foto: IP. Cimișlia

Un bărbat din Cimișlia a fost tamponat mortal de un automobil; Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 62 de ani, din raionul Cimișlia, a murit după ce a fost lovit mortal de un automobil. De aceiași mașină se presupune că ar fi fost tamponată și o altă victimă. Cel care se face vinovat de ambele accidente a fugit de la locul nenorocirii.

Totul s-a întâmplat pe 13 februarie, în jurul orei 20:30, pe traseul R-3, la ieșire din localitatea Bogdanovca Veche, raionul Cimișlia, în direcția raionului Basarabeasca.

O persoană neidentificată, conducând un mijloc de transport, care se bănuiește a fi de model Mercedes Benz, a tamponat o locuitoare a raionului Cimișlia, în vârstă de 57ani, care la momentul de față este internată în Spitalul Raional Cimișlia, cu leziuni corporale.

Ofițerul de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol, a declarat pentru Jurnal.md că ulterior, se presupune că tot acelaşi automobil a tamponat un locuitor al raionului Cimișlia, în vârstă de 62 ani, care până la sosirea ambulanţei a decedat.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului rutier.

La fața locului, poliţiştii au depistat și ridicat carcasa oglindei retrovizoare dreaptă care se presupune că ar fi de la un mijlocul de transport Mercedes Benz „E-Class” sau „C-Class.

La moment se întreprind măsuri de investigare pentru stabilirea conducătorului auto şi a autoturismului care a părăsit locul producerii accidentului rutier.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: