image
Sursa foto: Profimedia

Bosnia - România 1-0. Încă un eșec pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu după mai multe ocazii irosite

România a pierdut și al doilea meci din Liga Națiunilor, cu Bosnia și Herțegovina, scor 0-1.

Astfel, după primele două meciuri, România ocupă ultimul loc în clasamentul grupei 3 din Liga B. Liderul grupei este Bosnia, cu 4 puncte, la egalitate cu Finlanda, echipa de pe locul 2.

Bosniacii au avut prima șansă de a marca în minutul 5. Chiricheș a scăpat un balon, iar Duljevic putea profita, dar Niță a intervenit la timp.

Același Duljevic i-a pasat în lateral lui Dzeko, acesta a centrat, însă Vlad Chiricheș a reușit să respingă.

Prima ocazie a tricolorilor a venit în minutul 16 când Răzvan Marin a șutat de la distanță, pe lângă poarta lui Sehic. Cea mai mare ocazia a elevilor lui Edi Iordănescu a venit în minutul 19. După o eroare a bosniacilor, balonul a ajuns la George Pușcaș. Acesta a avansat spre poartă, l-a driblat pe Sehic, dar a trimis slab spre poartă, iar un fundaș advers a îndepărtat pericolul.

”Tricolorii” au mai avut o șansă importantă în minutul 37. Atunci, Pușcaș a trimis cu capul la o centrare, Sehic a respins în față, iar Burcă a șutat din prima puțin pe lângă poartă.

Pe finalul primei reprize, Dzeko putea deschide scorul, dar intervenția bună a lui Niță a păstrat scorul neschimbat.

Bosniacii au trimis balonul în poartă în minutul 66, dar centralul partidei a decis că Ahmedhodzic l-a faultat pe Niță, iar reușita sa a fost anulată. Totuși, golul Bosniei a venit câteva minute mai târziu când Niță a respins un balon la picioarele lui Prevljak care a trimis direct în poarta României.

”Tricolorii” puteau restabili egalitatea în prelungiri, Cicâldău a avut o execuție periculoasă din lovitură liberă, dar Sehic a reușit să rețină.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: