image
Sursa foto: Getty Images

Au bătut palma: Barcelona s-a înţeles cu Ajax pentru transferul lui Frenkie de Jong

Telenovela transferului lui Frenkie de Jong se apropie de final. Olandezii de la De Telegraaf şi Catalunya Radio au anunţat că Barcelona s-a înţeles cu Ajax Amsterdam pentru venirea din vară a mijlocaşului în vârstă de 21 de ani, în schimbul a 90 de milioane de euro.

Barca a câştigat bătălia cu Paris Saint Germain, care nu a fost dispusă să ofere mai mult de 75 de milioane de euro pentru De Jong.

Şi Manchester City a fost interesată de transferul mijlocaşului olandez, care şi-a dorit însă să ajungă la Barcelona, o formaţie cu un stil de joc asemănător celui al lui Ajax.

O delegaţie de la Barcelona s-a deplasat săptămâna trecută la Amsterdam special pentru a-l convinge pe fotbalist să aleagă oferta grupării blaugrana, în condiţiile în care s-a scris că PSG este favorită să-l transfere pe Frenkie de Jong.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani este evaluat la 60 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de.

Aflat de la vârsta de 18 ani la Ajax, Frenkie de Jong are 65 de meciuri şi cinci goluri pentru "lăncieri", în toate competiţiile, iar în acest sezon are 28 de partide şi două goluri pentru gruparea din Amsterdam.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: