image
Sursa foto: Profimedia

”Mbappe la Manchester United?”. Miliardarul Sir Jim Ratcliffe a răspuns instant

Miliardarul Sir Jim Ratcliffe (71 de ani) a devenit coproprietar al echipei de fotbal din Anglia, Manchester United, după ce a achiziționat 25% din acțiunile clubului.

Magnatul britanic, care a plătit 1,4 miliarde dolari pentru acţiunile la United, deţine de asemenea cluburile OGC Nice, Lausanne-Sport şi echipa de ciclism Ineos Grenadiers. Pachetul majoritar de acţiuni la United este în posesia familiei americane Glazer.

Kylian Mbappe a decis să nu-și mai prelungească contractul cu PSG, echipă pentru care a evoluat timp de 7 ani. Francezul va rămâne liber de contract în vară și își va decide singur viitorul.

Întrebat în legătură cu posibilitatea de a-l aduce pe Kylian Mbappe pe Old Trafford, miliardarul Sir Jim a spus că nu promite transferuri de marcă, ci preferă să investească în jucători tineri, care să poată ajunge la nivelul unora precum Kylian Mbappe, Jude Bellingham și Roy Keane.

”Dacă vă uitaţi la ultimii zece ani, s-au cheltuit mulţi bani pentru câţiva jucători. Prefer să-l aduc pe viitorul Mbappe decât să cheltui o avere pentru a cumpăra succesul. Nu este foarte inteligent să-l cumperi Mbappe.

Toată lumea poate realiza acest lucru. Este o provocare mai mare să-l găseşti pe viitorul Mbappe, viitorul Bellingham sau viitorul Roy Keane”, a spus Ratcliffe, citat de Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: