image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona îl ia pe De Ligt. Anunţul momentului în presa din Spania

FC Barcelona a rezolvat transferul lui Mathijs de Ligt, ultimele detalii urmând să fie puse la punct în perioada următoare, anunţă jurnalistul Francesc Aguilar, de la Mundo Deportivo, care citează o sursă apropiată clubului Ajax Amsterdam.

Potrivit lui Aguilar, catalanii au deja o înţelegere cu Ajax pentru De Ligt. Au rămas de finalizat mici detalii contractuale, dar totul e pus la punct, iar transferul e iminent.

Şi fundaşul de 19 ani are avea deja o înţelegere cu Barça, iar semnarea contractului e doar o chestiune de timp. Astfel, campioana Spaniei este foarte aproape să ia unul dintre marile talente ale Europei, care a avut o ascensiune fulminantă în ultimii ani.

De Ligt e considerat partenerul ideal pentru Gerard Pique în centrul apărării blaugrana, urmând ca pe viitor să-l înlocuiască pe acesta în rolul de lider al defensivei.

Sursa citată nu avansează vreun preţ de transfer, dar Jari Litmanen, fost jucător atât la Ajax, cât şi la Barcelona, e convins că "lăncierii" vor primi o sumă record în schimbul internaţionalului olandez.

"Cred că atunci când va pleca, va deveni cel mai scump fundaş din istoria clubului. La 19 ani, e deja foarte bun. Vă daţi seama cum va fi la 23?", a spus finlandezul, într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: