image
Sursa foto: hellomagazine.com

Momentul emoționant când prințul Harry a izbucnit în lacrimi, la un eveniment public // VIDEO

Și prinții plâng câteodată. I s-a întâmplat prințului Harry, aseară, la un eveniment caritabil pentru copiii grav bolnavi. Nepotului reginei Elisabeta i-au dat lacrimile când a încercat să se pună în locul unui tată al cărui copil este suferind.

„Anul trecut, când eu și soția mea am participat (la acest eveniment, n.r.), știam că vom fi părinți, nu mai știa nimeni la acel moment. Și, îmi amintesc... Îmi amintesc că am strâns-o pe Meghan de mână atât de tare în timpul premiilor, și amândoi ne gândeam cum va fi când vom fi părinți într-o zi și, chiar mai mult, cum ar fi să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne proteja şi ajuta copilul dacă el s-ar naşte cu probleme sau s-ar îmbolnăvi la un moment dat. Și acum, ca părinți, aflându-ne aici şi vorbind cu voi, sunt extrem de mişcat într-un mod pe care nu l-aş fi putut înţelege niciodată dacă nu aş fi avut şi eu un copil”, a spus prințul Harry.

Prințul Harry a devenit tată pentru prima dată, în luna mai, când s-a născut fiul său Archie, și de atunci, ori de câte ori vorbește de fiul lui, acesta este copleșit de emoție.

Nu este pentru prima dată când ducelui de Sussex îi dau lacrimile în public, s-a mai întâmplat în timpul cununiei religioase cu Meghan Markel, când corul a cântat imnul preferat al mamei sale, prințesa, Diana.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: